Καγιανάς

Ο τέλειος καγιανάς: Υλικά για 2 μερίδες
  • 3 ώριμες ντομάτες
  • 3 αυγά
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Ανάβουμε τη φωτιά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσουν να βράζουν.
  3. Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε συνεχώς με αργές κινήσεις μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Ανά μερίδα 200γρ. καγιανά

Ενέργεια: 130 θερμίδες (kcal)
Υδατάνθρακες: 7 γρ.
Πρωτεΐνη: 10 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.