Κρέμα μανιταριών

Κρέμα μανιταριών: Υλικά για 2 μερίδες
  • 1 ποτήρι γάλα 250 ml
  • 20 γρ. corn flour διαλυμένο σε 50 γρ. γάλα
  • 1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη 4 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε κύβους
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 20 γρ. κρουτόν
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το μπέικον και τα μανιτάρια.
  2. Αφήνουμε να τσιγαριστούν για λίγα λεπτά και προσθέτουμε το γάλα.
  3. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το corn flour.
  4. Σερβίρεται ζεστή μαζί με κρουτόν.
Θρεπτική ανάλυση ανά μερίδα 200γρ. κρέμα μανιταριών

Ενέργεια: 150 θερμίδες (kcal)
Υδατάνθρακες: 25 γρ.
Πρωτεΐνη: 8 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.