Κρέμα πορτοκαλιού με σιμιγδάλι

Κρέμα πορτοκαλιού με σιμιγδάλι: Υλικά για 2 μερίδες
  • 330 ml χυμό (3 πορτοκάλια)
  •  30 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό ( 2 κ.σ.)
  • 20 γρ. Ξηροί καρποί ( 2 κ.σ.)
  • 20 γρ. Σταγόνες σοκολάτας
  • (2 κ.σ.) Κανέλα
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό
  2. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα.
  3. Σερβίρουμε σε 2 μπολάκια και ρίχνουμε κανέλα και λίγες σταγόνες σοκολάτας.
Θρεπτική ανάλυση ανά μπολάκι 200 γρ. κρέμα πορτοκαλιού με σιμιγδάλι

Ενέργεια: 200 θερμίδες (kcal)
Υδατάνθρακες: 30 γρ.
Πρωτεΐνη: 8 γρ.
Λιπαρά: 7 γρ.