Υγιεινό cheesecake με 5 υλικά

Υγιεινό cheesecake με 5 υλικά: Υλικά για 10 μερίδες
Για τη βάση:

  • 250 γρ. (1 πακέτο) μπισκότα τύπου Digestive χωρίς ζάχαρη
  • 100 γρ. (1 μέτρια) ώριμη μπανάνα

Για την κρέμα:

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 200 γρ. τυρί κρέμα ή κατίκι

Για την επικάλυψη:

  • 200 γρ. μαρμελάδα
  • 40 γρ. (3 κ.σ.) νερό
Εκτέλεση
  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ.
  2. Λιώνουμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και τη ζυμώνουμε καλά με τα θρυμματισμένα μπισκότα.
  3. Μοιράζουμε τη ζύμη σε 10 μπολάκια και την πατάμε δημιουργώντας τη βάση του γλυκού.
  4. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί με ένα πιρούνι ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Μοιράζουμε την κρέμα στα μπολάκια.
  6. Αραιώνουμε την μαρμελάδα με το νερό και απλώνουμε πάνω από τη κρέμα ολοκληρώνοντας το γλυκό!
Θρεπτική ανάλυση ανά μερίδα 130 γρ. cheesecake

Ενέργεια: 230 θερμίδες (kcal)
Υδατάνθρακες: 32 γρ.
Πρωτεΐνη: 8,5 γρ.
Λιπαρά: 8 γρ.