ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Μπιφτέκι κοτόπουλο: Υλικά για 4 μερίδες ( 8 τεμάχια)

  • 500 γρ. κιμάς κοτόπουλου
  • 1 ντομάτα
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 αυγό
  • 1/4 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά κοτόπουλου, το αυγό, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι.
  2. Αλέθουμε τα λαχανικά, τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι να αφυδατωθούν και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  3. Πλάθουμε μικρά μπιφτέκια.
  4. Ψήνουμε σε σχαράκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε ζεστά.
Θρεπτική ανάλυση ανά μερίδα μπιφτέκι κοτόπουλο 250 γρ. (2 τεμάχια)

Ενέργεια: 300 (kcal)
Υδατάνθρακες: 18 γρ.
Πρωτεΐνη: 40 γρ.
Λιπαρά: 6,5 γρ.