Σαλάτα με τόνο Posted on 13 Μαΐου 202514 Μαΐου 2025 by Κάρλος Στυλιανός in Βραδινό, Σαλάτες Σαλάτα με τόνο: Υλικά για 1 μερίδα 1 κονσέρβα (60 γρ.) τόνο σε νερό Σαλάτα 200 γρ. (πχ. Αγγούρι, μαρούλι, ντοματίνια) 1 λεπτή φέτα ψωμί ή 1 παξιμαδάκι ή 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο 1 κ.γ. ελαιόλαδο Θρεπτική ανάλυση ανά σαλάτα με τόνο Ενέργεια: 200(kcal) Υδατάνθρακες: 20 γρ. Πρωτεΐνη: 19 γρ. Λιπαρά: 6,5 γρ.