ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

Μπιφτέκι μοσχαρίσιο: Υλικά για 4 μερίδες ( 8 τεμάχια)

  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 ντομάτα
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 αυγό
  • 1/4 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά μοσχαρίσιο, το αυγό, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι.
  2. Αλέθουμε τα λαχανικά, τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι να αφυδατωθούν και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  3. Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια.
  4. Ψήνουμε σε σχαράκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε ζεστά.
Θρεπτική ανάλυση ανά μερίδα μπιφτέκι μοσχαρίσιο 250 γρ (2 τεμάχια) 

Ενέργεια: 350 (kcal)
Υδατάνθρακες: 18 γρ.
Πρωτεΐνη: 39 γρ.
Λιπαρά: 14 γρ.